Benvinguts/ Bienvenidos/ Welcome/ bienvenu / benvenuto...

*ONCE UPON A TIME ,UN CASAL DE CONTE*

  • Publicat el Divendres, 17 abril 2015 16:07

CASAL D'ESTIU 2014 - JULIOL i/o AGOST (del 23 de juny al 20 d'agost)

Com cada any per aquestes dates us presentem el nostre Casal d'Estiu 2015. Aquest any continuem amb les setmanes temàtiques però amb un eix conductor comú:  contes i histories.

1ª Setmana : FROZEN

2ª Setmana:  SIMBA AND HIS FRIENDS

3ª Setmana:  PIRATES OF THE CARIBBEAN

4ª Setmana:  ICE-AGE

5ª Setmana:  PUSS IN BOOTS

6ª Setmana:  WOODY AND BUZZ

7ª Setmana:  KUNG-FU PANDA

8ª Setmana:  THE THREE LITTLE PIGS

 

Utilitzarem la nostra imaginació, i creativitat anant de conte en conte i passarem les aventures més divertides envoltats de pirates,reis, porquets,princeses, herois,animals…

Farem manualitats, jocs, festes molt especials, representarem els contes, cantarem, mirarem vídeos, es convertirem per un dia en els personatges, anirem al parc i a la piscina i moltes coses més.

El nostre objectiu és oferir un casal dinàmic i ple d'activitats pensades perquè els nens puguin gaudir d'un estiu complet i enriquidor i sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!. També ens divertirem i treballarem diferents valors com la solidaritat , l’amistat i saber compartir.

El Casal comença el 22 de juny i acaba el 20 d’agost. Dintre d’aquestes dates podeu triar les setmanes que us vagin bé o fer un mes o dos o quinze dies...matí o tarda....al vostre gust!!!

 Les inscripcions ja estan obertes.

 Us hi esperem!!!

ENS HO PASSAREM DE CONTE BECAUSE ENGLISH IS GREAT FUN!!!